ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ

  • 40 μπισκότα πτι-μπερ
  • 250γρ. Καρυδόψιχα ΑΣΤΕΡΑΣ
  • 3 κουτ. Σούπας κακάο
  • 1 ποτηράκι του λικέρ κονιάκ
  • 1 κουτί γάλα εβαπορέ
  • ½ ποτήρι νερού ζάχαρη άχνη           

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αλέθουμε τα μπισκότα στο μπλεντερ,  προσθέτουμε την καρυδόψιχα κοπανισμένη, το κακάο, τη ζάχαρη.

Ανακατεύουμε πάλι για να βραχεί όλο το μίγμα και το πλάθουμε σε μπαλάκια μεγέθους της αρεσκείας μας.

Τέλος τα περνάμε απο την τρούφα που την έχουμε απλωμένη σε επίπεδο σκεύος και τα βάζουμε σε χαρτάκια για τάρτες.

Βάζουμε τα τρουφάκια στο ψυγείο, για να δέσει το μίγμα

Καλή επιτυχία