Καλωσόρισμα Προέδρου

Στον Όμιλο Ελληνικών σούπερ μάρκετ ΑΣΤΕΡΑΣ θεωρούμε τους πελάτες μας ως το πρωτεύον μέλημά μας. Στην προσπάθειά μας να κάνουμε το καλύτερο, έχουμε τρεις κύριες αρχές :

Σας αντιμετωπίζουμε με σεβασμό, προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη σας.

Σας προσφέρουμε τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές και

Προσπαθούμε πάντα να βελτιωνόμαστε,έτσι ώστε να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα.

Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήσαμε αυτόν τον ιστοχώρο ως ένα επιπλέον εργαλείο για να έρθουμε πιο κοντά σε σας. Στην εποχή του διαδικτύου, δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε πίσω. Χρησιμοποιήστε τον ιστοχώρο μας για να γνωρίσετε περισσότερα για μας και να εκμεταλλευτείτε τις μεγάλες προσφορές μας. Διαθέστε από τον πολύτιμο χρόνο σας και στείλτε μας τις προτάσεις σας, για τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε καλύτερα να σας εξυπηρετήσουμε. Υποσχόμαστε ότι θα ακούσουμε όλες τις παρατηρήσεις των πελατών μας. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο πρόεδρος
Γ. Παπαντώνης

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διοικητικό Συμβούλιο

Ονοματεπώνυμο Ιδιότητα Τόπος Δραστηριοποίησης
Γεώργιος Παπαντώνης Πρόεδρος Καρδίτσα
Γεώργιος Γεωργάκος Αντιπρόεδρος Βόλος
Γεώργιος Αράπης Μέλος Πάτρα
Γεώργιος Κλιμαντήρης Μέλος Ζαχάρω Ηλείας
Ιωάννης Πάππου Μέλος Ρόδος
Βαγγέλης Μπουρίτης Μέλος Κύθνος

 

Στελέχη Κεντρικών Υπηρεσιών

Σπύρος Τσίχλης Διευθυντής Αγορών
Μάγδα Κουτσιούκη Λογιστήριο
Ρόζα Θεοπούλου Λογιστήριο
Κυριακή Μουρτίκα  Τμήμα Αγορών
Εύη Αναστασίου Τμήμα Αγορών
Σωτηρία Καρτσούκη Γραμματέας Διοίκησης

Συνεργάτες

Γρηγόρης Βάσσης Υπεύθυνος Λογιστηρίου
Παναγιώτης Καραστρατής Νομικός Σύμβουλος

 

ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ

 

Τι είναι ο Όμιλος Αστέρας;

Ο Όμιλος supermarket Αστέρας Εμπορική ΑΕ, ιδρύθηκε το 1993 και αποτέλεσε την πρώτη κίνηση για συνεργασία ελληνικών επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου, σε μια κοινή συμμαχία, ώστε να μπορέσουν τα μέλη του να ανταγωνισθούν τις μεγάλες εθνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις του χώρου και γενικότερα να έχουν βασικό ρόλο στις εξελίξεις του λιανεμπορίου στην χώρα μας.

Πως εξελίχθηκε ο Όμιλος Αστέρας;

Στην πορεία των ετών και μετά από πολλές εναλλαγές στην σύνθεση του, ο Όμιλος Αστέρας εδραιώθηκε στην ελληνική αγορά ως ένας ελληνικός Όμιλος με ενεργό ρόλο και προοπτική για τον ίδιο και τα μέλη του. Η ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών, η στελέχωση του με καταξιωμένα στελέχη και πάνω από όλα το όραμα της διοίκησης να αποτελέσει ο Όμιλος Αστέρας μια νέα δύναμη στο χώρο του λιανικού εμπορίου, έχουν σε αρκετό βαθμό εκπληρωθεί κάτι που τον καθιστά ένα αρμονικό μηχανισμό για τα μέλη του.

Τι προσφέρει στα μέλη του ο Όμιλος Αστέρας;

Οι παροχές μέσω των κεντρικών συμφωνιών, η μεγάλη γκάμα των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, τα διαφημιστικά φυλλάδια, οι υπηρεσίες στησίματος και ανακαίνισης των καταστημάτων, η μηχανογραφική και νομική κάλυψη των μελών του Ομίλου δημιουργούν ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο τα μέλη αναπτύσσουν τις εμπορικές τους δυνατότητες και προσφέρουν τις καλύτερες συνθήκες για ποιοτικές και φθηνές αγορές των καταναλωτών.

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον Όμιλο Αστέρα;

Η συνεχής ενημέρωση και συμμετοχή των μελών του Ομίλου σε σεμινάρια και παρουσιάσεις του κλάδου δίνουν την δυναμική που ο Όμιλος αναπτύσσει και θα αναπτύξει και στο μέλλον σεβόμενος τους συνεργάτες τους και προσφέροντας νέες ιδέες και απόψεις στον χώρο του λιανικού εμπορίου.