ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Τα προιόντα ιδιωτικής ετικέτας αποτελούν σήμερα ένα κεντρικό ζήτημα του λιανικού εμπορίου, καθώς είναι προιόντα αποκλειστικής διανομής και διευρύνουν σημαντικά την ποικιλία και τις επιλογές των καταναλωτών για ποιοτικές αλλά και οικονομικές αγορές. Η διεύρυνση των εισοδηματικών κατηγοριών που χρησιμοποιούν πλέον τα προιόντα ιδιωτικής ετικέτας καθώς και οι κατηγορίες των προιόντων, αποδεικνύουν την αποδοχή τους από το καταναλωτικό κοινό.

Ο Όμιλος Αστέρας Εμπορική ΑΕ με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που τα στελέχη και οι συνεργάτες του διαθέτουν και με γνώμονα την ποιότητα και τη τιμή, προσπαθεί και παράγει προιόντα ιδιωτικής ετικέτας με έλληνες παραγωγούς και κατασκευαστές προκειμένου με αυτό τον τρόπο, αφενός μεν να προβάλλει τα ελληνικά προιόντα, αφετέρου δε να βοηθήσει τον έλληνα παραγωγό και την ελληνική βιομηχανία τροφίμων.

Η πλήρης γκάμα των προιόντων ιδιωτικής ετικέτας του Ομίλου Αστέρας καλύπτει τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού, η συνεχής διακράτηση τιμών εξασφαλίζει οικονομία χρημάτων και οι συνεχείς έλεγχοι διασφαλίζουν ποιότητα ανταγωνιστική των Leader προιόντων της αγοράς για τους πελάτες των καταστημάτων. Τα προιόντα ιδιωτικής ετικέτας που θα βρείτε στα καταστήματα μας σε πρακτικές και εύχρηστες συσκευασίες με άψογη εικόνα και διακριτικά χρώματα,καλύπτουν τις εξής κατηγορίες:

Οι μάρκες μας:

   

   

 

 

 

Δείτε όλα τα προϊόντα εδώ