ΥΛΙΚΑ (για 20 μπισκότα)
250 gr ταχίνι
90 gr καστανή ζάχαρι AGRA
80 gr ζάχαρι άχνη
1 αβγό μεγάλο
1 κ.γ. μαγειρική σόδα
2 κ.σ. μέλι
1 βανιλέτα ALSA
½ κ.γ. αλάτι
80 gr σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα λεκανάκι το ταχίνι, την καστανή ζάχαρι και την άχνη και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Προσθέτουμε το αβγό, τη μαγειρική σόδα, το μέλι, τη βανίλια και το αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
Τέλος, προσθέτουμε το σουσάμι και ανακατεύουμε μόνο με το χέρι, όχι πολύ ώρα, ίσια-ίσα για να ενωθούν τα υλικά.
Στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα. Πλάθουμε τη ζύμη μικρά μπαλάκια, 1 κ.σ. ζύμη περίπου,
και τοποθετούμε ανά διαστήματα, πιέζουμε λίγο με το χέρι και ψήνουμε για 10-12 λεπτά στους 175ο C.
Αφήνουμε 10 λεπτά να κρυώσουν και σερβίρουμε.
Καλή Επιτυχία!