ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι ελαιόλαδο ΑΣΤΕΡΑΣ
2 ποτήρια ζάχαρη
3 ποτήρια αλεύρι φαρίνα ΑΣΤΕΡΑΣ
(ή αλεύρι ΑΣΤΕΡΑΣ γ.ο.χ., με προσθήκη μπέϊκιν πάουντερ)
1½ ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
½ ποτήρι κονιάκ
1 κουταλιά κανέλλα
1 κουταλιά γαρύφαλλο
1 φλυτζάνι καρύδια ΑΣΤΕΡΑΣ
1 φλυτζάνι σταφίδα ξανθή ΑΣΤΕΡΑΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο MIXER το λάδι με τη ζάχαρη.
Προσθέτουμε το πορτοκάλι και το κονιάκ, την κανέλα και το γαρύφαλλο, και τα χτυπάμε όλα μαζί.
Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι, τα καρύδια και τις σταφίδες και τα ανακατεύουμε.
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο, κατά προτίμηση σε αντικολλητικό ταψάκι.