ΥΛΙΚΑ
½ κιλό μπακαλιάρο παστό
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
2 μέτριες πατάτες βρασμένες
½ ματσάκι μαϊντανό
πιπέρι-ρίγανη
λάδι AGRA για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τον μπακαλιάρο σε κομμάτια.
Τον βάζουμε σε νερό για 24 ώρες να ξαλμυρίσει, αλλάζοντας συχνά το νερό.
Τον στίβουμε και τον μαδάμε σε μεγάλο μπωλ.
Τρίβουμε το κρεμμύδι και τις βρασμένες πατάτες στον χοντρό τρίφτη και τα προσθέτουμε.
Ψιλοκόβουμε και τον μαϊντανό, προσθέτουμε πιπέρι-ρίγανη και πλάθουμε σε σχήμα κεφτέ.
Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν, χωρίς να αλευρώσουμε.
Σερβίρονται ζεστοί, με σκορδαλιά.
Καλή Επιτυχία!