ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΣΠΙΤΙΚΗ

Υλικά

 

 

 

2 αυγά

 

1 κουταλάκι μουστάρδα

 

1 κουταλάκι λεμόνι

 

1 κουταλάκι ξύδι ΑΣΤΕΡΑΣ

 

αλάτι ΑΣΤΕΡΑΣ (προαιρετικά)

 

ελαιόλαδο ΑΣΤΕΡΑΣ όσο πάρει (σχεδόν 1 ποτήρι)

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

Χτυπάμε στο μπλέντερ αρχικά τα αυγά.

Προσθέτουμε τη μουστάρδα  το λεμόνι το ξύδι και ξαναχτυπάμε.

 

Τέλος προσθέτουμε όσο ελαιόλαδο πάρει, μέχρι να δέσει ( να στέκεται)

 

Το μίγμα την τοποθετούμε στο ψυγείο,

σερβίρεται με βραστά κρέατα, ψάρια, κοτόπουλο και λαχανικά.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σαλάτες με ζυμαρικά (π.χ πένες με ζαμπόν)

ή σε διάφορες πατατοσαλάτες.

 

 

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ