ΠΡΑΣΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ

ΥΛΙΚΑ

 

1 ½ κιλό πράσα

½ κιλό κιμάς

3 αυγά

1 πακέτο φύλλο κρούστας AGRA

αλάτι-πιπέρι

φρυγανιά τριμμένη

Ελαιόλαδο AGRA (όσο πάρει)

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα πράσα, τα βάζουμε σε μεγάλη κατσαρόλα και τα βράζουμε.

Όταν πιούνε το νερό, ρίχνουμε το λάδι και προσθέτουμε τον κιμά για να τσιγαριστεί. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, ρίχνουμε τα αυγά χτυπημένα και προσθέτουμε όση φρυγανιά χρειαστεί για να στεγνώσει το μείγμα.

Απλώνουμε τα μισά φύλλα στο ταψί, λαδώνοντας τα ένα-ένα ρίχνουμε το μείγμα και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα.

Ψήνουμε την πίτα σε ζεστό φούρνο μέχρι να ροδίσει. 

 

Καλή επιτυχία