ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ MARKETPLACE

 

Ο όμιλος ΑΣΤΕΡΑΣ ανταποκρινόμενος στις ραγδαίες εξελίξεις που συμβαίνουν στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου (όπως μπορείτε να δείτε και από τα στοιχεία του τελευταίου εξαμήνου)  και με στόχο να προσφέρει μία άμεση και αποτελεσματική λύση στα μέλη του , ανακοινώνει την δημιουργία του marketplace : asteras.online

Στο marketplace asteras.online μπορούν να συμμετέχουν όσα μέλη το επιθυμούν αποκτώντας έτσι το δικό τους online κατάστημα.

Η λειτουργία του marketplace έχει ως εξής:

 

Ο πελάτης μπαίνει στο asteras.online και βρίσκεται σε περιβάλλον ομίλου. 

Στη συνέχεια κάνει αναζήτηση καταστημάτων με τη διεύθυνσή του ή την πόλη του και εμφανίζονται όσα καταστήματα εξυπηρετούν την συγκεκριμένη περιοχή.

Σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότερα του ενός μέλη που εξυπηρετούν την ίδια περιοχή/ΤΚ, εμφανίζονται όλα τα καταστήματα και η επιλογή ανήκει στον πελάτη.

Το online κατάστημα κάθε μέλους εμφανίζει τα  είδη και τις τιμές που έχει στο κατάστημα του το μέλος.  

Ο πελάτης βάζει την παραγγελία του και το marketplace στέλνει την παραγγελία προς εκτέλεση στο κατάστημα.(Περίπου στην λογική που λειτουργεί το marketplace του e-food)

Μπορεί να επιλέξει από τα παρακάτω:

 

  • Παράδοση κατ οίκον (home delivery)

  • Παραλαβή από το κατάστημα (store pick up) για όσα μέλη δεν έχουν την δυνατότητα ή θέλουν να αποφύγουν το κόστος του home delivery

 

 Η πληρωμή  γίνεται είτε με αντικαταβολή είτε με POS κατ οίκον . Δεν θα υπάρχει στην αρχή πληρωμή on line λόγω των ζυγιζόμενων και των πιθανών ελλείψεων.

 

Ο όμιλος αναλαμβάνει το κόστος δημιουργίας του marketplace. Για όσα μέλη θέλουν να συμμετάσχουν , το κόστος δημιουργίας είναι:

 

  • 500 ευρώ ανά μέλος (άπαξ) και 

  • 50 ευρώ τον μήνα κόστος συντήρησης

 

Σε επίπεδο ομίλου θα υπάρχει content manager ο οποίος σε συνεργασία μαζί σας θα φροντίζει για την  δημιουργία, επικαιροποίηση και ανανέωση κωδικολογίου ,τιμών λιανικής,  προσφορών κλπ καθενός από τα μέλη που συμμετέχουν στο marketplace.

Παρακαλώ όσα μέλη  ενδιαφέρονται, να δηλώσουν συμμετοχή, προκειμένου να συμπεριληφθούν στον σχεδιασμό  και να είναι έτοιμο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για την συμμετοχή σας καθώς και για διευκρινήσεις θα επικοινωνήσετε με την Κα Γαρδέρη Κατερίνα .

 

 Ας δημιουργήσουμε λοιπόν μαζί το πρώτο πανελλαδικό ηλεκτρονικό supermarket, το  asteras.online!