ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ

της Εταιρείας με την επωνυμία

«ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ & ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΔΩΝ SUPER MARKET ΑΕ»

και τον δ. τ. «ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ»

με έδρα στα Βριλήσσια Αττικής, Λεωφ. Πεντέλης αρ. 3

Αρ. ΓΕΜΗ 001169501000 και ΑΦΜ 094284391

______________ … ______________

 

α. Σύμφωνα με την από 25.06.2019 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου  της ως άνω Εταιρείας, και με βάση τα προβλεπόμενα στα άρθρα 40 και 184 του ν.4548/2018, πρέπει να γίνει ονομαστικοποίηση των ανωνύμων μετοχών, που έχει εκδώσει η Εταιρεία «ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ», και οι νόμιμοι δικαιούχοι-Μέτοχοι να εγγραφούν στο «Βιβλίο Μετόχων».

β. Κατόπιν των ανωτέρω καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρείας ή άλλοι δικαιούχοι, που κατέχουν ανώνυμους τίτλους μετοχών, όπως μεταβούν στα Γραφεία της Εταιρείας, Λεωφ. Πεντέλης 3 στα Βριλήσσια Αττικής, κατά τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες από 10:00πμ έως 15:00μμ, στην υπεύθυνη κα Έλλη Καρακούλη Σουρμελή, τηλ. 210-8544660, e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι τις 31.12.2019, προκειμένου:

γ.1. Να παραδώσουν τους ως άνω ανώνυμους τίτλους μετοχών ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία κατοχής των ανωνύμων μετοχών ή των δικαιωμάτων που κατέχουν. Σημειώνεται ότι θα γίνεται έλεγχος των στοιχείων των τίτλων με τις παραστάσεις στις Γενικές Συνελεύσεις.

γ.2. Να εγγραφούν στο «Βιβλίο Μετόχων», δίνοντας τα σχετικά στοιχεία ταυτότητας, που από τη Νομοθεσία απαιτούνται, και να λάβουν σχετική Βεβαίωση Εγγραφής, έτσι ώστε να παραλάβουν μετά την έκδοσή τους, τους αντίστοιχους ονομαστικούς τίτλους.

γ.3. Οι τίτλοι των ανωνύμων μετοχών θα ακυρωθούν και οι Μέτοχοι θα παραλάβουν, με βάση τα στοιχεία εγγραφής τους στο Βιβλίο Μετόχων, αντίστοιχους ονομαστικούς τίτλους που θα ενσωματώνουν τις μετοχές που έχουν στην κυριότητά τους.

δ. Επισημαίνεται ότι: Μετά την 1η Ιανουαρίου 2020 και ενόσω οι Μέτοχοι ή άλλοι δικαιούχοι δεν έχουν αναγγείλει τα δικαιώματά τους, οι μετοχές δεν θα παρέχουν πλέον μετοχικά δικαιώματα ούτε μπορούν να μεταβιβαστούν.

 

Βριλήσσια, 25.06.2019

Ο Πρόεδρος του ΔΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ